Škrobárny Pelhřimov, a.s.

Křemešnická 818
Pelhřimov
393 01 Pelhřimov

Oficiální název: Škrobárny Pelhřimov, a.s.

IČ: 60071206
DIČ: CZ60071206
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: jf7gi97

Kontakty

  • 565 301 811
  • 565 301 814 - výrobní náměstek
  • 602 283 472
  • 721 277 141
  • 602 424 261
  • info@skrobarny.com

Kontaktní osoby

  • Ing. Josef Hadrava - předseda představenstva
  • Ing. Stanislav Janák - výrobní náměstek
  • Ing. Radek Duba - obchodní náměstek

Webové prezentace

Bankovní účty

842902/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
601436379/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800

Pobočky

Škrobárny Pelhřimov, a.s. - Bezděčín č. 24, Batelov
Škrobárny Pelhřimov, a.s. - Nádražní 143, Chýnov
Škrobárny Pelhřimov, a.s. - Skrýšovská 1934, Pelhřimov

Činnosti firmy

    výroba
  • bramborové škroby
  • glukózové sirupy

Volná pracovní místa

Škrobař - pytlování, suška, plavení brambor (M/Ž) (5 míst)
Pracoviště a kontakty

Škrobárny Pelhřimov, a.s.

Mgr. Eva Digrinová, tel.:565301811
e-mail: sekretariat@skrobarny.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 25. 8. 2025
Mzdové rozpětí:od 26 000 Kč/měsíc do 31 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Jedná se o třísměnný, nepřetržitý i noční provoz. Kontakt e-mailem, telefonicky příp. osobně na adrese pracoviště v čase od 6:00 do 14:00 h.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

Škrobárny Pelhřimov, a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.