PANOPTIKUM RESTAURANT

Vlčnovská 2344
Uherský Brod
688 01 Uherský Brod 1

Oficiální název: Aneta Konečná

IČ: 01664867
DIČ: CZ8658254528
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: pdidbhs

Kontakty

Provozní doba

Pondělízavřeno
Úterý11:00-22:00
Středa11:00-22:00Svátek Štědrý den - provozní doba se může lišit
Čtvrtek11:00-22:00Svátek 1. svátek vánoční - provozní doba se může lišit
Pátek11:00-23:59Svátek 2. svátek vánoční - provozní doba se může lišit
Sobota11:30-23:59
Neděle11:30-22:00

Kontaktní osoby

  • Aneta Konečná - odpovědný vedoucí, majitelka

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

211717298/0600
DPH účet, zveřejněn 15.02.2014
0600
6853573019/2700
DPH účet, zveřejněn 20.03.2019
2700

Pobočka

BISTRO LÁVKA - Seichertova 496, Uherský Brod

Činnosti firmy

    restaurace
  • kapacita 130 míst
  • letní zahrádka
  • možnost pořádání společenských akcí

Volná pracovní místa

pomocná servírka
Pracoviště a kontakty

Aneta Konečná - pracoviště

Aneta Konečná
e-mail: aneta@bistrolavka.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 2. 1. 2026
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 28 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

pomoc za barem, doplňování snídaňového a obědového rautu, příprava nápojů, úklid stolů včetně příručních, osobní kontakt po domluvě e-mailem

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PANOPTIKUM RESTAURANT


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.