GASTRO-MENU EXPRESS a.s.

Konská 199
739 61 Třinec 1

Oficiální název: GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

IČ: 17711118
DIČ: CZ17711118
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 3r3au5h

Kontakty

Webové prezentace

Bankovní účty

317251123/0300
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ4403000000001017665193
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ3303000000001017665003
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ1803000000001017665273
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300

Pobočky

GASTRO-MENU EXPRESS a.s. - U hřiště 654/21a, Starý Lískovec, Brno
GASTRO-MENU EXPRESS a.s. - Pinkavova 731/21, Kunčice, Ostrava

Činnosti firmy

    výroba
  • lahůdkářské výrobky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)
    distribuce
  • lahůdky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)

Volná pracovní místa

ÚDŽBÁŘ S ELEKTRO (muži, ženy)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 2. 6. 2025
Mzdové rozpětí:od 33 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:2/6/2025 HLEDÁME KUTILA TIMA - ÚDRŽBÁŘ S ELEKTRO - TŘINEC Jsme lahůdkářská firma s víc jak 25- letým působením na trhu a aktuálně hledáme do naší skvělé fungující party údržbářů ještě jednoho kolegu (kolegyni), který nám pomůže a zároveň posílí vzájemnou zastupitelnost. Náš tým se skládá z mistra Pavla a dvou údržbářů Petra a Petra, kteří jsou silnou podporou pro své kolegy ve výrobě a budou v začátcích pomáhat i vám. Váš pracovní den nebude nikdy stejný, budete řešit jak náhlé poruchy strojů, tak i plánované opravy a údržby výrobních linek a budov. Co bude vaše náplň práce: - zajišťování chodu výrobních linek - běžná údržba a pravidelná kontrola výrobních linek - diagnostika problému - preventivní údržba strojů a zařízení - vedení evidence a dokumentů k údržbě - opravářské, údržbářské a kontrolní činnosti v celé společnosti - oprava a údržba budov. Uvítáme kolegu (kolegyni), který bude mít: - SOŠ/SOU s vyučením/maturitou technického směru - odbornou způsobilost k výkonu činnosti na elektrických zařízeních dle Nařízení vlády č. 194/2022 Sb. (dříve vyhl. 50 §6) - zkušenosti na pozici údržbáře/technika výrobních linek - samostatnost, schopnost nalézat nová řešení, manuální zručnost - týmového ducha (práce na kolektivních úkolech) - schopnost komunikovat a předávat informace - jak ústně, emailem, přes WhatsApp - ochotu pracovat na ranní/odpolední směny - ochotu se střídat v držení pohotovosti (noční a víkendovou pohotovost). Co za to: - práci na HPP - mzdu 33 000 Kč/měsíc - osobní ohodnocení po zaučení - 2x ročně bonus, výše dle odpracovaných let (1000 - 7000Kč) - 25 dní dovolené - stravenky v hodnotě 100,-/směna - slevy na firemní produkty - občerstvení na pracovišti - online kurz anglického jazyka zdarma - pracovní oblečení, o které se nestaráte. Kontakt telefonicky, emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE EXPEDICE
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Čtyřsměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 28 000 Kč/měsíc do 31 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/4/2025 a:16/5/2025 Náplň práce: - Příjem, kontrola, naskladnění výrobků včetně administrace - Vychystávání výrobků na paletu dle objednávek - Zodpovědnost za předání správného počtu palet přepravci, tisk paletových štítků - Podílení se na inventuře skladových zásob - Fyzická manipulace se zbožím - Obsluha ručního paletového vozíku a VZV - Převoz výrobků mezi sklady firmy - Udržování pořádku na pracovišti. Co od Vás očekáváme: - Máte SŠ vzdělání s vyučením nebo maturitou -Ideálně máte zkušenosti s prací ve skladu (skladník, expedient, řidič VZV, picker) - Uvítáme však i nadšené absolventy se zájmem o práci ve skladě a chutí se učit novým věcem - Rozumíte si s PC, popřípadě i s elektronickou čtečkou - Máte smysl pro zodpovědnost, důslednost, přesnost - Zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti (jste fyzicky zdatný - budete vychystávat výrobky dle objednávek na paletu) - Výhodou u výběrového řízení bude ŘP sk. B, není to však podmínka - Ochotu pracovat na 7,5 hod. směny - 2R/2O/2N/2V - Ochotu pracovat v chladném prostření. Nabízíme: - Příplatky za odpolední směny 10% - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Stravenky v hodnotě 100 Kč/směna - Slevy na firemní produkty - Káva a čaj na pracovišti zdarma - Ovoce - Online kurzy AJ zdarma. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE LAHŮDKÁŘSKÉ VÝROBY - SALATÁŘ (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 28 000 Kč/měsíc do 30 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/4/2025 a:16/5/2025 Náplň práce: - Odvažování surovin dle jednotlivých receptur výrobků - Obsluha míchacího stroje a kutru - Vedení evidence výrobků - Dodržování výrobních postupů a hygieny práce. Požadavky: - Výuční list v oboru Kuchař/číšník nebo zkušenosti s potravinářským či gastronomickým provozem - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti (dobrá fyzická kondice) - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE EVIDENCE A PŘÍPRAVY SUROVIN V POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBĚ (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 24 000 Kč/měsíc do 26 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/4/2025 a:16/5/2025 Náplň práce: - Vést evidenci surovin, které se chystají pro výrobu - zapisování šarží, práce s elektronickou čtečkou. - Navažování surovin dle receptů (manipulace s břemeny do 15kg) - Příprava surovin pro výrobu (vybalování surovin, cezení zeleniny z nálevů, obsluha krájecích strojů). Požadavky: - Zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti (fyzická zdatnost) - Zkušenosti s elektronickou čtečkou uvítáme (pokud nemáte, naučíme) - Pečlivost a důslednost při evidenci, logické myšlení - Ochota pracovat v chladném prostředí cca 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE LAHŮDKÁŘSKÉ VÝROBY - MANIPULANT/MANIPULANTKA (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 24 000 Kč/měsíc do 26 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/4/2025 a:16/5/2025 Náplň práce: - Zásobování plnící linky obaly - Odvoz hotových výrobků do skladu - Práce s elektronickou čtečkou - načítání výrobků - Manipulace s ručně i elektricky vedenými vozíky - Komunikace s pracovníky výroby i expedice - Obsluha fóliovacího balícího stroje. Požadavky: - SŠ s vyučením - Zkušenosti s elektronickou čtečkou - Uživatelskou znalost práce na PC - Samostatnost, schopnost organizace svěřené práce - Zkušenosti s prací ve skladu výhodou - Nevadí vám pracovat v klimatizovaném prostředí cca kolem 8 - 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

SKLADNÍK/SKLADNICE PŘÍJMU (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 28 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/5/2025 Náplň práce: - Převozy mezi sklady v rámci areálu firmy (nutný ŘP sk. B) - Příjem surovin a obalů na sklad - Zavádění příjemek do informačního systému - Výdej surovin a obalů do výroby - Průběžná kontrola zásob obalů - Účast na inventurách - Zodpovědnost za pořádek a uspořádání zboží ve skladu surovin a obalů - Obsluha VZV. Požadujeme: - SŠ vzdělání s vyučením - Uvítáme zkušenosti s prací ve skladu - Aktivní řidič sk. B - Zkušenosti s obsluhou VZV - Dobrá fyzická kondice - Ochota pracovat v chladu. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus (věrnostní a roční prémie) - Příplatky za odpolední, noční, víkend a svátky - 25 dní dovolené - Stravenky 100,-/směna - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE V POTRAVINÁŘSTVÍ - OBSLUHA PLNÍCÍ LINKY (4 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 16. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 26 000 Kč/měsíc do 28 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:16/4/2025 a:16/5/2025 Náplň práce: - Obsluha plnící linky - zajištění plynulého chodu výroby - Doplňování produktů (salátu, pomazánek), kelímků, víček do plnící linky - Vedení evidence výrobků (zapisovaní šarží, práce s el. čtečkou) - Vedení ostatních pracovníků na lince, kteří odebírají a kontrolují hotové výrobky - Komunikace se skladníky (zajištění obalů, etiket), s manipulanty (odvoz hotových výrobků). Požadavky: - Základní znalost práce na PC, uvítáme zkušenosti s elektronickou čtečkou - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

více pracovních míst

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Výměna chladícího zařízení GASTRO - MENU EXPRESS a.s. - Brno
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 21.04.2020Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

GASTRO-MENU EXPRESS a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.