ZD VYSOČINA ŽELIV

Želiv 263
394 44 Želiv

Oficiální název: Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv

IČ: 00112062
DIČ: CZ00112062
Právní forma: Družstvo
Datová schránka: nakcxzc

Kontakty

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

2117261/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100
3108834/0600
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0600

Činnosti firmy

    provádí
  • rostlinná výroba
    provádí
  • živočišná výroba

Volná pracovní místa

Dojič/dojička na kruhové dojírně
Pracoviště a kontakty

Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv

Ing. Martin Krupka, tel.:775999585
e-mail: krupka@vysocinazeliv.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Dvousměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 30 000 Kč/měsíc

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

OPTIMALIZACE ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI SPOLEČNOSTI ZD VYSOČINA
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 30.08.2021Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Instalace FVE v areálu Zemědělského družstva Vysočina Želiv
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 30.04.2020Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Technologie na snížení emisí amoniaku Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 30.10.2014Projekt dokončen

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

ZD VYSOČINA ŽELIV


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.