3

VESPA RISTORANTE

Oficiální název: HMT s.r.o.

IČ: 28175379
DIČ: CZ28175379
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 532afq3
odeslat poptávku

Kontakty

Provozní doba

PO 11:00-22:00 hod.
ÚT 11:00-22:00 hod.
ST 11:00-22:00 hod.
ČT 11:00-22:00 hod.
PÁ 11:00-23:00 hod.
SO 11:00-23:00 hod.
NE 11:00-22:00 hod.   Otevřeno

Webové prezentace

Bankovní účty

435805369/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800

Souvisí s

TRATTORIA PIZZERIA VYŽLOVKA - Česká 983, Žižkov, Kutná Hora

Činnosti firmy

    restaurace
  • polední menu
  • rozvoz jídel
    wine bar
  • rozvoz limonád a míchaných nápojů

Volná pracovní místa

Kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

HMT s.r.o. Vespa Ristorante Kolín

Martin Kavický, tel.:777 576 887
e-mail: ladamuller75@gmail.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 26. 8. 2024
Mzdové rozpětí:od 40 000 Kč/měsíc do 46 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

První kontakt: Kavický Martin, tel.: 777 576 887, Po - Ne 14 - 21 hod e-mail: ladamuller75@gmail.com osobně: Po - Ne 14 - 21 hod. Práce v gastronomii, příprava jídel a výdej pokrmů v kuchyni. Otevírací doba ne - čt 11.00 - 22.00 hod, pá - so 11:00 - 23:00 hod. Krátký a dlouhý týden. Nástup možný ihned. Zaměstnanecké výhody: personální stravování.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

VESPA RISTORANTE


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.