U VEJVODŮ RESTAURACE
Oficiální název: PRAŽSKÝ GURMÁN s.r.o.
IČ: 27079813
DIČ: CZ27079813
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: f39ui7b
DIČ: CZ27079813
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: f39ui7b
Kontakty
- 224 219 999
- 776 333 877
- uvejvodu@restauraceuvejvodu.cz
Provozní doba
PO 10:00-03:00 hod.
ÚT 10:00-03:00 hod.
ST 10:00-03:00 hod.
ČT 10:00-03:00 hod.
PÁ 10:00-04:00 hod.
ÚT 10:00-03:00 hod.
ST 10:00-03:00 hod.
ČT 10:00-03:00 hod.
PÁ 10:00-04:00 hod.
SO 10:00-04:00 hod. Zavřeno
NE 10:00-02:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
27-7699060227/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
Činnosti firmy
- restaurace
- česká kuchyně
- pivnice
Volná pracovní místa
Číšníci a servírky (4 místa)
Pracoviště a kontakty
Pilsner Urquell Original Restaurant "U Vejvodů" - 002
Martin Mede-mail: med@hotelpragueinn.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Dvousměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 4. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 25 000 Kč/měsíc do 35 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
povolení med@hotelpragueinn.cz Praxe v pohostinství, spolehlivost, pečlivost, znalost AJ a RJ Zaměstnanecké výhody: pracovní postup, občerstvení na pracovišti, benefity
Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři (4 místa)
Pracoviště a kontakty
Pilsner Urquell Original Restaurant "U Vejvodů" - 002
Martin Mede-mail: med@hotelpragueinn.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Dvousměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 4. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc do 50 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
povolení med@hotelpragueinn.cz SŠ kuchař, čišník, spolehlivost, pečlivost, znalost AJ a RJ Zaměstnanecké výhody: pracovní postup, občerstvení na pracovišti, benefity
Zdroj: Úřad práce