SUSHI BAR A RESTAURANT MADE IN JAPAN
Oficiální název: MIK GASTRO s.r.o.
DIČ: CZ27186351
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: pr5mp84
Kontakty
- 224 235 604
- 604 994 294
- info@madeinjapan.cz
Provozní doba
ÚT 11:00-23:00 hod.
ST 11:00-23:00 hod.
ČT 11:00-23:00 hod.
PÁ 11:00-23:00 hod.
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
2201415965/2010 DPH účet, zveřejněn 09.10.2020 |
Souvisí s
Činnosti firmy
- japonská restaurace
- sushi bar
Volná pracovní místa
MIK GASTRO s.r.o. - Rytířská
Petra Korčiánováe-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 6. 8. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 44 000 Kč/měsíc do 48 000 Kč/měsíc |
Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz Do sushi restaurace v centru Prahy hledáme šikovného samostatného kuchaře. Požadujeme: Vyučení v oboru, min. 2 roky praxe v kuchyni, samostatnost, spolehlivost. Nejlépe dlouhodobě, ne brigádně. Férové jednání samozřejmostí. Práce je na HPP, na smlouvu. Směna 10.00 - 22.00 hod., směny dle domluvy Životopis s fotkou a krátkým průvodním dopisem na email. Nástup možný ihned.
MIK GASTRO s.r.o. - Rytířská
Petra Korčiánováe-mail: info@madeinjapan.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Nižší střední |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 23. 5. 2023 |
Mzdové rozpětí: | od 35 000 Kč/měsíc do 40 000 Kč/měsíc |
Kontakt: Korčiánová Petra, e-mail: info@madeinjapan.cz, osobně: Sushi bar Made in Japan, Rytířská 10, Praha 1 po-pá 12.00-14.00 hod. Upřesňující informace: Zavedená japonská sushi restaurace s vlastní klientelou v centru Prahy hledá číšníka/ servírku. Směny pohyblivé: tři týdny stř, čt, pá a so a jeden týden po, út a stř. Celkem 15 dní. Pracovní doba 10.30 - 22.00 hod. Nutná praxe v gastronomii min. 2 roky. Náplň práce: zakládání stolů, zaučení se, znalost menu, debaras, jednoduchá příprava nápojů, obsluha hostů. Co od Vás očekáváme: min.praxe v oboru 2 roky, jen vážní zájemci s životopisem s fotkou a krátkým průvodním dopisem, základy gastro. angličtiny, spolehlivost, samostatnost, pracovitost, férové jednání a milé vystupování. Nabízíme: zázemí firmy, která je na trhu přes 20 let, kvalitní pracovní podmínky, praxi a naučení se něčemu novému, samostatnost, dlouhodobou spolupráci. Zaměstnanecké výhody: Bonusové ohodnocení
Zdroj: Úřad práce