Staroslovanská kuchyně Karlovy Vary
Oficiální název: Přírodní Pivní Lázně s.r.o.
IČ: 24143693
DIČ: CZ24143693
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: hj342gx
DIČ: CZ24143693
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: hj342gx
Kontakty
- 727 833 307
- skkv@post.cz
Provozní doba
| Pondělí | 11:00-21:00 | |
| Úterý | 11:00-21:00 | |
| Středa | 11:00-21:00 | |
| Čtvrtek | 11:00-21:00 | |
| Pátek | 11:00-22:00 | Otevřeno |
| Sobota | 11:00-22:00 | |
| Neděle | 11:00-21:00 |
Webové prezentace
Bankovní účty
107-8735720267/0100 DPH účet, zveřejněn 19.02.2019 |
|
Souvisí s
EUROCENTRUM PIVNÍ LÁZNĚ - Nivy č. 4, Děpoltovice
Činnosti firmy
- restaurace
Volná pracovní místa
Kuchaři (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Přírodní Pivní Lázně s.r.o. - 003
Yury Beschastny, tel.:607 075 455e-mail: 607075455@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Pružná pracovní doba |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 10. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 25 560 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Kontakt: Yury Beschastny, tel.: 607 075 455, e-mail: 607075455@seznam.cz POŽADUJEME PRAXI MINIMÁLNĚ 3 ROKY, PRAXI V PŘÍPRAVĚ MASA A RYB NA RŮZNÝCH KUCHYŇSKÝCH ZAŘÍZENÍCH.ZNALOST TECHNOLOGICKÝCH POSTUPŮ MASA,RYB,DEZERTŮ,TEPLÉ I STUDENÉ KUCHYNĚ. VYSOKÉ PRACOVNÍ NASAZENÍ A ODPOVĚDNOST.
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA
Pracoviště a kontakty
Přírodní Pivní Lázně s.r.o. - 003
Yury Beschastny, tel.:607 075 455e-mail: 607075455@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Jednosměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 11. 9. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 25 560 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Kontakt: Yury Beschastny, tel.: 607 075 455, e-mail: 607075455@seznam.cz Prac.doba: 11:00 - 20:00 h. JAZYKY VÝHODOU NIKOLIV PODMÍNKOU.
Zdroj: Úřad práce





