2

SŠ GASTRONOMICKÁ ADOLPHA KOLPINGA

U Klafárku 1685/3
Žďár nad Sázavou 3
Žďár nad Sázavou
591 01 Žďár nad Sázavou 1

Oficiální název: Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

IČ: 48897094
Právní forma: Školská právnická osoba
Datová schránka: bvxma42
odeslat poptávku

Kontakty

  • 566 502 470 - sekretariát
  • 566 502 471 - ředitel školy
  • 566 502 472 - zástupkyně
  • 566 502 490 - zástupce ředitele pro výchovu a vzdělávání
  • 731 604 140 - školní jídelna
  • 731 604 074
  • 733 741 217 - catering
  • 733 741 948 - cukrářská výroba
  • skola@ssgak.cz

Kontaktní osoby

  • Ing. Jiří Cočev - ředitel školy
  • Jana Havlíková - zástupkyně

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy

    střední odborné učiliště
  • kuchař
  • cukrář
  • čišník
  • stravování
    dvouleté nástavbové studium
  • obor
  • společné stravování

Volná pracovní místa

*kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

Ilona Petrová, tel.:566 502 470
e-mail: marketa.zrzava@ssgak.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 9. 2024
Mzdové rozpětí:od 21 000 Kč/měsíc do 40 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

zajištění přípravy teplých a studených pokrmů ve školní jídelně; další zaměstnanecké benefity; První kontakt e-mailem nebo telefonicky - 1.-12.7., 22.-26.7., 19.-31.8.

*učitel/ka odborného výcviku oboru kuchař
Pracoviště a kontakty

Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga

Ilona Petrová, tel.:566 502 470
e-mail: marketa.zrzava@ssgak.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:ÚSO (vyučení s maturitou)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 9. 2024
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 50 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

učitel/ka odborného výcviku pro učební obor kuchař, práce se žáky; dovolená 40 dnů, studijní volno 12 dnů, další zaměstnanecké benefity; První kontakt e-mailem nebo telefonicky: 1.-12.7., 22.-26.7., 19.-31.8.

Zdroj: Úřad práce

Veřejné zakázky

Profil zadavatele
Číslo formulářeČíslo profiluWeb
F2021-020664Z2021-020664nen.nipez.cz
F2017-025295Z2017-025295ssgak.profilzadavatele.cz

Zdroj: Ministerstvo pro místní rozvoj

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
110020553Střední škola270
181096927Středisko volného času100
181090287Školní jídelna - vývařovna600
181090279Školní jídelna - výdejna600
OborFormaDélkaKapacita
29-54-H/01 - CukrářDenní forma vzděl.tři77
41-52-H/01 - ZahradníkDenní forma vzděl.tři45
65-41-L/51 - GastronomieDenní forma vzděl.dva50
65-51-H/01 - Kuchař - číšníkDenní forma vzděl.tři156
78-42-M/01 - Technické lyceumDenní forma vzděl.čtyři80

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Zlepšení kvality vzdělávání na SŠG AK
Operační program Jan Amos Komenský (ESF+)
Datum alokace: 12.04.2023Projekt s právním aktem
Zefektivnění kvality vzdělávání na SŠG AK
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2019Projekt finálně uzavřen
Zlepšení kvality vzdělávání na SŠG AK
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.11.2017Projekt finálně uzavřen
Cvičné bezbariérové gastronomické pracoviště SŠG Adolpha Kolpinga
Integrovaný regionální OP (EFRR)
Datum alokace: 01.03.2016Projekt finálně uzavřen
Podpora blended learningu na SSG AK
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 22.08.2015Projekt dokončen
Čtenářské a jazykové dovednosti žáků SŠG AK
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 16.06.2015Projekt dokončen
Zvýšení kvality vzdělávání na SŠG AK
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 15.02.2012Projekt dokončen
Podpora rovného přístupu ke vzdělávání žáků
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 19.08.2011Projekt dokončen
Zateplení budovy SŠG AK
OP Životní prostředí (CF)
Datum alokace: 27.11.2008Projekt dokončen
Řemeslo má zlaté dno
Integrovaný regionální operační program (EFRR)
Projekt s právním aktem
více projektů

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

SŠ GASTRONOMICKÁ ADOLPHA KOLPINGA


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.