SOŠ A SOU Třešť

Mariánské náměstí 72
Černovice
394 94 Černovice u Tábora

Oficiální název: Střední odborná škola, Střední odborné učiliště a Základní škola Třešť

IČ: 48461636
DIČ: CZ48461636
Právní forma: Příspěvková organizace
Datová schránka: 7nat4m2

Kontakty

Kontaktní osoby

  • mgr. Ing. Karel Matějů - ředitel školy

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

29638681/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100

Hlavní budova

SOŠ A SOU Třešť - K Valše 1251/38, Třešť

Činnosti firmy

    odborné učiliště
  • stravovací a ubytovací služby
  • potravinářská výroba
  • zednické práce
  • truhlářské práce
  • malířské a natěračské práce
  • pečovatelské služby
  • truhlářská a čalounická výroba
  • praktická škola dvouletá

Volná pracovní místa

Učitel odborného výcviku oboru Kuchař, kuchařské práce (M/Ž)
Pracoviště a kontakty

Střední odborná škola, Střední odborné učiliště a Základní škola Třešť - pracoviště Černovice

Radka Mazancová, tel.:739290134
e-mail: Mazancova@sskola-trest.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 1. 2026
Mzdové rozpětí:od 34 510 Kč/měsíc do 40 410 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Kontakt e-mailem nebo telefonicky v čase od 8:00 do 15:00 h.

Zdroj: Úřad práce

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
110023021Internát203
110030052Domov mládeže345
110030061Školní jídelna1100
110034066Základní škola63
110036891Střední škola600
150026889Školní družina30
OborFormaDélkaKapacita
90-1B-0/1 - Základní škola speciálníDenní forma vzděl.deset63
35-1E-0/1 - Strojírenské práceDenní forma vzděl.tři28
95-1E-0/1 - Potravinářská výrobaDenní forma vzděl.tři80
95-4H-0/1 - CukrářDenní forma vzděl.tři70
95-6H-0/1 - Řezník - uzenářDenní forma vzděl.tři40
35-6E-0/1 - Truhlářská a čalounická výrobaDenní forma vzděl.tři40
35-6H-0/1 - TruhlářDenní forma vzděl.tři30
66-7E-0/1 - Zednické práceDenní forma vzděl.tři20
15-2E-0/1 - Zahradnické práceDenní forma vzděl.tři50
15-2H-0/1 - ZahradníkDenní forma vzděl.tři70
34-1H-0/1 - OšetřovatelDenní forma vzděl.tři30
44-1L-5/1 - PodnikáníDenní forma vzděl.dva40
55-1E-0/1 - Stravovací a ubytovací službyDenní forma vzděl.tři70
55-1H-0/1 - Kuchař - číšníkDenní forma vzděl.tři60
54-1E-0/1 - Pečovatelské službyDenní forma vzděl.tři40
86-2C-0/1 - Praktická škola jednoletáDenní forma vzděl.jeden12
86-2C-0/2 - Praktická škola dvouletáDenní forma vzděl.dva28

Zdroj: MŠMT

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Profesní rozvoj pedagogů II.
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF; ESF)
Datum alokace: 01.01.2020Projekt finálně uzavřen
Šablony II MŠMT 2019
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2019Projekt finálně uzavřen
Profesní rozvoj pedagogů
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017Projekt finálně uzavřen
Podpora profesního rozvoje pedagogů a jejich spolupráce se zaměstnavateli
OP Výzkum, vývoj a vzdělávání (ESF; ESF)
Datum alokace: 01.09.2017Projekt finálně uzavřen
Rozvoj čtenářských a jazykových dovedností
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 18.06.2015Projekt dokončen
Inovace a zkvalitnění výuky
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2012Projekt dokončen
Další vzdělávání pedagogických pracovníků SOŠ a SOU Třešť zaměřené na rozvoj jejich kompetencí
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost (ESF)
Datum alokace: 08.08.2011Projekt dokončen
více projektů

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

SOŠ A SOU Třešť


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.