Savencia Fromage & Dairy Czech Republic
Kontakty
- 810 800 028
- info@savencia-fd.info
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
2012570106/2600 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
|
CZ8726000000002012571002 DPH účet, zveřejněn 26.01.2022 |
|
317373833/0300 DPH účet, zveřejněn 17.04.2025 |
|
Související firmy
Ústředí
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, spol. s r.o. - Vyskočilova 1481/4, Michle, PrahaNejbližší pobočka
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic - Velkomoravská 2714/28, Hodonín129,83 kmČinnosti firmy
- výroba
- sýry (plísňové, tavené, ...)
- dětské mléčné dezerty
Volná pracovní místa
operátor/ka výroby sýrů
Pracoviště a kontakty
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. - pracoviště
Jitka Žaková, tel.:602 365 035e-mail: jitka.zakova@savencia-fd.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Třísměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
| Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 15. 6. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 28 000 Kč/měsíc do 32 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
-obsluha a sanitace výrobního zařízení, dodržování výrobních postupů a technologie, ISO, HACCP -pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení Směny: 6:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-6:00 Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě
operátor/ka výroby sýrů (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a.s. - pracoviště
Jitka Žaková, tel.:602 365 035e-mail: jitka.zakova@savencia-fd.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Třísměnný provoz |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
| Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 15. 6. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 28 000 Kč/měsíc do 32 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
-obsluha a sanitace výrobního zařízení, dodržování výrobních postupů a technologie, ISO, HACCP Požadujeme: výuční list výhodou, potravinářský obor výhodou, pečlivost, svědomitost, pracovní nasazení Směny 6 - 14; 14 - 22; 22 - 6 Osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Vzděláváním zaměstnanců TPK, spol. s r.o. ke
zvýšení odborných znalostí a dovedností v oblasti
mlékárenské výroby
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 03.05.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 03.05.2010Projekt dokončen
Vzdělávání ve firmě Pribina, spol. s r.o. ke
zvýšení kvalifikace zaměstnanců pro zabezpečení
efektivity a kvality firemních procesů
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 30.04.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 30.04.2010Projekt dokončen
Vzdělávací kurzy pro společnost TPK, spol s r.o.
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 01.04.2010Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 01.04.2010Projekt dokončen
Posílení profesních dovedností a adaptability
zaměstnanců Pribina, spol s.r.o. v době
ekonomické krize.
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2009Projekt dokončen
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2009Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU




