PIZZERIE A HOSPŮDKA U PECIVÁLA

Havlíčkova 1854
Otrokovice
765 02 Otrokovice 2

Oficiální název: František Zatloukal

IČ: 14638631
DIČ: CZ5601030831
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: j8wcq57

Kontakty

Provozní doba

hospůdka
Pondělí10:00-23:00
Úterý10:00-23:00
Středa10:00-23:00
Čtvrtek10:00-23:00
Pátek10:00-01:00Otevřeno
Sobota10:00-01:00
Neděle10:00-22:00
pizzerie
Pondělí11:00-22:00
Úterý11:00-22:00
Středa11:00-22:00
Čtvrtek11:00-23:00
Pátek11:00-23:59Otevřeno
Sobota11:00-23:59
Neděle11:00-22:00

Kontaktní osoby

  • František Zatloukal - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

26947921/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100

Pobočka

RESTAURACE A BOWLING U MAŠINKY - Nádražní 1550, Otrokovice

Činnosti firmy

    restaurace
  • kapacita 80 míst
  • denní menu
  • 7 druhů piva
  • pizzerie
  • kapacita 60 míst
  • italské speciality
  • WIFI

Volná pracovní místa

Prodavači potravinářského zboží
Pracoviště a kontakty

František Zatloukal - provozovna

František Zatloukal, tel.:602728987
e-mail: upecivala@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Neurčeno
Pracovněprávní vztah:Dohoda o pracovní činnosti, Dohoda o provedení práce, Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 140 Kč/hod. do 180 Kč/hod.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PIZZERIE A HOSPŮDKA U PECIVÁLA


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.