PERSONNEL WELFARE - zařízení školního stravování, s.r.o.

Oficiální název: PERSONNEL WELFARE - zařízení školního stravování, s.r.o.

IČ: 25046233
DIČ: CZ25046233
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 6pvszc5

Kontakty

Webové prezentace

Bankovní účty

996382319/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
990097349/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
985124349/0800
DPH účet, zveřejněn 21.11.2014
0800

Činnosti firmy

    provádí
  • závodní stravování

Volná pracovní místa

POMOCNÝ/Á KUCHAŘ/KA
Pracoviště a kontakty

PERSONNEL WELFARE - zařízení školního stravování, s.r.o.-003 (Gymnázium)

Lenka Matoušková, tel.:485 100 216
e-mail: matouskova@personnel-welfare.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 3. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 20 800 Kč/měsíc do 24 300 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Náplň práce: vaření příloh, příprava zeleniny, salátů, mytí nádobí, úklid a další pomocné práce v kuchyni. Zaměstnanecké výhody: pracovní doba 6.00-14.30 hod., jedna směna, volné víkendy, 5 týdnů dovolené. Hlásit se e-mailem nebo telefonicky od 8.00 do 15.00 hod.

Zdroj: Úřad práce

Přehled škol a školských zařízení

IZOZařízeníKapacita
150008376Školní jídelna2350
181012634Školní jídelna - výdejna285

Zdroj: MŠMT

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

PERSONNEL WELFARE - zařízení školního stravování, s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.