PEDRO PIZZA

Krátká 98
Nový Bor
473 01 Nový Bor

Oficiální název: Petr Kykal

IČ: 61309541
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Kontakty

  • 733 571 600 - prodejna

Provozní doba

Pondělí10:00-22:00
Úterý10:00-22:00
Středa10:00-22:00
Čtvrtek10:00-22:00
Pátek10:00-22:00
Sobota10:00-22:00Zavřeno
Neděle10:00-22:00

Kontaktní osoby

  • Petr Kykal - majitel

Webové prezentace

Sociální sítě

Činnosti firmy

    prodej a výroba
  • pizza
    prodej a výroba
  • trdelník
  • zmrzlina

Volná pracovní místa

Asistent/asistentka prodeje m/ž
Pracoviště a kontakty

Petr Kykal - 001

Petr Kykal, tel.:733 571 600
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 7. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 21 000 Kč/měsíc do 30 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost, časovou flexibilitu, komunikativnost a pracovitost. Dobrá znalost práce na PC - znalost pokladních programů výhodou. Jedná se o prodej občerstvení, práce s objednávkovými počítačovými systémi, pokladnou, drobné administrativní práce. Nabízíme podnikové stravování. První kontakt osobně od pondělí do středy od 10 do 15 hodin.

Pomocná síla v kuchyni m/ž (2 místa)
Pracoviště a kontakty

Petr Kykal - 001

Petr Kykal, tel.:733 571 600
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 7. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 21 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost, časovou flexibilitu a pracovitost. Praxe v kuchyni výhodou. Nabízíme podnikové stravování. První kontakt osobně od pondělí do středy od 10 do 15 hodin.

Zdroj: Úřad práce

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.