NASLADKO.CZ s.r.o.

Brandejsovo náměstí 1234/6
Suchdol
Praha
165 00 Praha 620

Oficiální název: nasladko.cz s.r.o.

IČ: 03950743
DIČ: CZ03950743
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: z24zzsz

Kontakty

  • 774 329 592 - odběr dortů, objednávky na poslední chvíli
  • 777 031 214 - objednávky
  • info@nasladko.cz

Provozní doba

Pondělí10:00-22:00
Úterý10:00-22:00
Středa10:00-22:00
Čtvrtek10:00-22:00
Pátek10:00-22:00
Sobota10:00-22:00Otevřeno
Neděle10:00-22:00

Kontaktní osoby

  • Aleš Hölzel - jednatel

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

107-9917980267/0100
DPH účet, zveřejněn 23.05.2015
0100

Související firmy

Pobočka
CUKRÁŘSKÉ STUDIO NASLADKO.CZ - Za sokolovnou 1159/5, Suchdol, Praha
Souvisí s
CREPERIE CAFE GIRAFE s.r.o. - Brandejsovo náměstí 1234/6, Suchdol, Praha

Činnosti firmy

Volná pracovní místa

Pekaři, cukráři (kromě šéfcukrářů) a výrobci cukrovinek
Pracoviště a kontakty

Nasladko.cz s.r.o., Za sokolovnou

Aleš Hölzel, tel.:+420777031214
e-mail: ales.holzel@seznam.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 14. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 21 000 Kč/měsíc

Zdroj: Úřad práce

Asociace pro elektronickou komerci (APEK)

Členem od: 21.09.2017
Obchody
Certifikovaný obchod

Kodex terminologie lhůt dodání
nasladko.cz

Zdroj: APEK

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

NASLADKO.CZ s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.