LABUŽNÍK-FAST FOOD s.r.o.
Oficiální název: LABUŽNÍK - FAST FOOD s.r.o.
IČ: 25860704
DIČ: CZ25860704
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: dnbqzxg
DIČ: CZ25860704
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: dnbqzxg
Kontakty
- 553 653 595
- 553 624 680 - restaurace U TOMÁŠE
- 553 653 596 - bar RETRO
- 777 761 694
- 777 761 691
- 777 761 696 - restaurace U TOMÁŠE
- info@utomase-opava.cz
- info@retro-opava.cz
Provozní doba
restaurace U Tomáše
PO 10:30-21:00 hod. Zavřeno
ÚT 10:30-21:00 hod.
ST 10:30-21:00 hod.
ČT 10:30-21:00 hod.
PÁ 10:30-21:00 hod.
SO 10:30-21:00 hod.
ST 10:30-21:00 hod.
ČT 10:30-21:00 hod.
PÁ 10:30-21:00 hod.
SO 10:30-21:00 hod.
bar Retro
PO 08:00-22:00 hod. Zavřeno
ÚT 08:00-22:00 hod.
ST 08:00-22:00 hod.
ČT 08:00-22:00 hod.
PÁ 08:00-24:00 hod.
SO 11:00-24:00 hod.
ST 08:00-22:00 hod.
ČT 08:00-22:00 hod.
PÁ 08:00-24:00 hod.
SO 11:00-24:00 hod.
Kontaktní osoby
- Ing. Tomáš Trupar - jednatel
- Petra Palkovičová - manažerka provozu
Webové prezentace
Bankovní účty
166684916/0300 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 |
Činnosti firmy
- poskytování
- cateringové služby
- výroba
- lahůdky
- výrobky studené kuchyně
- nekuřácká restaurace U TOMÁŠE
- salónek pro 30 osob
- dětský koutek
- bar RETRO
Volná pracovní místa
POMOCNÁ SÍLA PRO STUDENOU KUCHYNI - BRIGÁDA
Pracoviště a kontakty
LABUŽNÍK - FAST FOOD s.r.o.
Ing. Tomáš Trupar, tel.:777 761 694e-mail: t.trupar@labuznik-opava.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Dohoda o provedení práce |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 11. 2024 |
Mzdové rozpětí: | od 113 Kč/hod. |
Poznámka k volnému místu
*KO: Trupar Tomáš Ing., tel.: 777 761 694 (volejte po - pá: 8:00 - 18:00), e-mail: t.trupar@labuznik-opava.cz. Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost. Pracovní doba dle aktuální potřeby zaměstnavatele. Pracovní úvazek 16 hodin/týden. Jedná se o pomocné práce ve studené kuchyni, výroba lahůdkářských výrobků, krájení, plnění, mazání, příprava a výroba baget, čištění zeleniny. Vhodné pro studenty, důchodce.
Zdroj: Úřad práce