KLÁŠTER ŽELIV s.r.o.

Želiv 122
394 44 Želiv

Oficiální název: Klášter Želiv s.r.o.

IČ: 03502481
DIČ: CZ03502481
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: rpcrfqy

Kontakty

Provozní doba

Pondělízavřeno
Úterýzavřeno
Středazavřeno
Čtvrtek11:00-21:00
Pátek11:00-22:00
Sobota11:00-22:00Zavřeno
Neděle11:00-20:00

Kontaktní osoby

  • PaedDr. Mgr. Peter Palušák - jednatel
  • Róbert Spišák - jednatel
  • Martina Hošková - provozní

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

2019760009/6000
DPH účet, zveřejněn 18.12.2014
6000
4838883319/0800
DPH účet, zveřejněn 10.10.2017
0800
6754229319/0800
DPH účet, zveřejněn 06.05.2025
0800

Činnosti firmy

    hotel
  • pokoje DE LUXE, SUITE, SUPERIOR, ECONOMY
  • svatební apartmán
  • snídaně
  • připojení k internetu WIFI
    restaurace
  • česká kuchyně
  • denní menu
  • klášterní pivo
  • možnost pořádání hudební večery, ...
  • venkovní terasa

Volná pracovní místa

Kuchař/ka
Pracoviště a kontakty

Klášter Želiv s.r.o.

Kamila Kšíkalová, tel.:725 446 188
e-mail: provozni@zeliv.eu
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Pružná pracovní doba
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 7. 2025
Mzdové rozpětí:od 40 000 Kč/měsíc do 55 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Klášterní restaurace Želiv. Nástup možný ihned, kontakt e-mailem.

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

KLÁŠTER ŽELIV s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.