KAVÁRNA CAFÉ NA PŮL CESTY
Oficiální název: Green Doors z.ú.
DIČ: CZ60164221
Právní forma: Ústav
Datová schránka: igb4sda
Kontakty
- 777 913 053
- 777 913 052
- cafe.provoz@greendoors.cz
Provozní doba
Pondělí | 10:00-22:00 | |
Úterý | 10:00-22:00 | |
Středa | 10:00-22:00 | Zavřeno |
Čtvrtek | 10:00-22:00 | |
Pátek | 10:00-22:00 | |
Sobota | 10:00-22:00 | Svátek Den věrozvěstů Cyrila a Metoděje - provozní doba se může lišit |
Neděle | 10:00-22:00 | Svátek Den upálení mistra Jana Husa - provozní doba se může lišit |
Kontaktní osoby
- Martin Pospíšil - provozní
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
4540389/0800 DPH účet, zveřejněn 05.05.2015 | ![]() |
Provozovatel
Činnosti firmy
- kavárna
Volná pracovní místa
Green Doors z.ú., tréning. kavárna Mlsná kavka
Nikola Valentová, provozní Mlsné K., tel.:+420 608 091 431e-mail: nikola.valentova@greendooors.cz
poptat práci
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 6. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 34 000 Kč/měsíc do 40 000 Kč/měsíc |
, tel.: +420 608 091 431 po - pá, 8 - 16 nikola.valentova@greendooors.cz Co budeš dělat? o samostatné vaření, servírování, spolupráce při tvorbě jídelního lístku o navrhování nových receptur a sezónního menu o kontrola kvality pokrmů (ochutnávka, zajištění kvality), estetika při prezentaci jídel o dodržování technologických postupů o zodpovědnost za dodržování hygienických předpisů (HACCP), správná evidence a skladování potravin o schopnost vést samostatně směnu, školení nových zaměstnanců, rozdělování úkolů o plánování, tvorba kalkulací, snaha o minimalizaci plýtvání o spolupráce s vedením kavárny (marketing, cateringy, atp.) Jaké znalosti a dovednosti bys měl/a mít? o vzdělání v oboru SOU/SŠ o praxe v oboru min 3 roky o týmovost, zodpovědnost, komunikační dovednosti, pracovitost a spolehlivost, schopnost řešit stresové situace o chuť učit se novým věcem o schopnost učit a vést, zadávat a dotahovat rozpracované úkoly o zkušenosti s vedením malého týmu (1-3 pomocných kuchařů na směně) o trpělivost a ochotu být nápomocen pracovníkům a klientům v sociální rehabilitaci o plynulá znalost českého jazyka Co Ti můžeme nabídnout: o pracovní smlouvu na HPP, celý nebo zkrácený úvazek, osobní ohodnocení o pracovní doba pondělí - pátek, 40 hodin týdně (možno i 30) o volné víkendy i státní svátky o přátelský kolektiv o smysluplnou práci s přesahem o prostor pro seberealizaci, příspěvek na vzdělávání o zázemí silné a stabilní organizace mzda 34 000 - 40 000 dle kvalifikace pracovní smlouvu na HPP, celý nebo zkrácený úvazek, osobní ohodnocení o pracovní doba pondělí - pátek, 40 hodin týdně (možno i 30) o volné víkendy i státní svátky o přátelský kolektiv o smysluplnou práci s přesahem o prostor pro seberealizaci, příspěvek na vzdělávání o zázemí silné a stabilní organizace
Zdroj: Úřad práce
Realizované projekty podpořené z fondů EU
OP Praha – pól růstu ČR (EFRR)
Datum alokace: 01.06.2022Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Zdroj: Strukturální fondy EU