KANTÝNA FRESH BISTRO
Oficiální název: Mgr. Adéla Kovářů
DIČ: CZ8361091695
Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona
Datová schránka: 6sp39sd
Kontakty
- 736 665 033
- 731 149 155 - dorty, catering, zakázková výroba
- info@bistrokantyna.cz
Provozní doba
| Pondělí | 09:00-14:30 | |
| Úterý | 09:00-14:30 | Svátek Den vzniku Československa - provozní doba se může lišit | 
| Středa | 09:00-14:30 | Zavřeno | 
| Čtvrtek | 09:00-14:30 | |
| Pátek | 09:00-14:30 | |
| Sobota | zavřeno | |
| Neděle | zavřeno | 
Kontaktní osoby
- Mgr. Adéla Svobodová
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
| 2200101075/2010 DPH účet, zveřejněn 08.06.2016 |   | 
| 331058901/0300 DPH účet, zveřejněn 26.02.2025 |   | 
Ústředí
Činnosti firmy
- bistro
- týdenní menu
Volná pracovní místa
FRESH BISTRO KANTÝNA
Mgr Adéla Kovářůe-mail: adel.svobodova@gmail.com
poptat práci
| Směnnost: | Jednosměnný provoz | 
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek | 
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) | 
| Požadovaná dovednost: | |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby | 
| Pracovní poměr: | od 26. 9. 2025 | 
| Mzdové rozpětí: | od 29 000 Kč/měsíc do 37 000 Kč/měsíc | 
HLEDÁME KUCHAŘE/KU Do našeho rodinného bistra, Fresh bistro Kantýna, hledáme nového parťáka, samostatného kuchaře/ku. Pokud tě baví kuchařina, radši v klidu vaříš hotovky než minutky, chceš mít volné odpoledne a víkendy hledáme právě tebe. Nástup možný ihned! POŽADUJEME: - 3 let praxe - nutná praxe s hotovkami, minutky se u nás téměř nedělají - zdravotní způsobilost a fyzická zdatnost - spolehlivost a chuť do práce - týmového ducha, pozitivní přístup - smysl pro hygienu a čistotu - odolnost vůči stresu - zájem o obor a poctivé řemeslo - podílení se na tvorbě menu NABÍZÍME - pouze ranní směny 6:00-14:30 - práce HPP - volné víkendy, volné svátky, o Vánocích minimálně týden volna - malý kolektiv - vaříme s kvalitními surovinami, bez bujonů a polotovarů, prostě tak jak se má - dobře se u nás najíte-personální oběd zdarma - mzda 29000-37000 dle schopností, praxe a nasazení
Zdroj: Úřad práce



 bistrokantyna.cz
bistrokantyna.cz


 
		