Hotel SLEZAN a.s.

Revoluční 1712/20
Bruntál
792 01 Bruntál 1

Oficiální název: Hotel SLEZAN a.s.

IČ: 25368575
DIČ: CZ25368575
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 67cefwt

Kontakty

Kontaktní osoby

  • Mgr. Tomáš Duchtík - majitel
  • Chyšková - provozní

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

1440972/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
2901723168/2010
DPH účet, zveřejněn 21.11.2019
2010

Činnosti firmy

    hotel
  • kapacita 126 lůžek v 55 pokojích a 7 apartmánech
  • WIFI
    restaurace
  • zahradní terasa
  • nabídka jídel teplé i studené kuchyně

Volná pracovní místa

číšník, servírka
Pracoviště a kontakty

Hotel SLEZAN a. s.

Jiří Grätz, tel.:554711907
e-mail: info@hotelslezan.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 2. 2026
Mzdové rozpětí:od 22 400 Kč/měsíc do 22 400 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

obsluha snídaní a obědů v hotelové restauraci pracovní doba PO - PÁ 7:00 -15:00, odpoledne je restaurace zavřena s výjimkou akcí (obsluha na večeřích při zájezdech), víkendy zpravidla volné vhodné pro absolventy Zvýhodněné zaměstnanecké stravné v hotelové restauraci. Hlásit se můžete e-mailem info@hotelslezan.cz , telefonicky 554711907, osobně (budete zařazeni do výběrového řízení).

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

Hotel SLEZAN a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.