HOTEL PRAHA POTŠTEJN
Kontakty
- 494 546 513 - rezervace do restaurace, ubytování
- 603 216 073
- 724 909 314 - firemní večírky, akce, svatby
- info@hotel-praha-potstejn.cz
Provozní doba
| Pondělí | 11:00-22:00 | |
| Úterý | 11:00-22:00 | |
| Středa | 11:00-22:00 | |
| Čtvrtek | 11:00-22:00 | Otevřeno |
| Pátek | 11:00-23:59 | |
| Sobota | 11:00-23:59 | |
| Neděle | 11:00-22:00 |
Kontaktní osoby
- Martin Friml - jednatel
- Ing. Milan Trnka - jednatel
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
107-5995380277/0100 DPH účet, zveřejněn 08.01.2014 |
|
Činnosti firmy
- hotel
- 1-3 lůžkové pokoje s možností přistýlky
- vlastní sociální zařízení a koupelnou se sprchovým koutem
- TV
- WIFI
- restaurace
- kapacita 34 míst
- salonek (24 míst)
- letní zahrádka (60 míst)
Volná pracovní místa
Kuchař / kuchařka (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Hotel Praha FourM s.r.o. - Potštejn
Renata Krulová, tel.:724 909 314e-mail: info@hotel-praha-potstejn.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Turnusové služby |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 11. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 35 000 Kč/měsíc do 50 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Kontakt telefonicky. Požadujeme: - vyučení nebo praxi v oboru. - samostatnost i schopnost týmové spolupráce. Náplň práce: - příprava a vaření pokrmů - podílení se na sestavování menu - zodpovědnost za kvalitu, chuť a vzhled pokrmů - objednávání zboží - práce na směny - krátký/dlouhý týden.
Pomocný kuchař / pomocná kuchařka (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Hotel Praha FourM s.r.o. - Potštejn
Renata Krulová, tel.:724 909 314e-mail: info@hotel-praha-potstejn.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Turnusové služby |
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
| Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby |
| Pracovní poměr: | od 1. 11. 2025 |
| Mzdové rozpětí: | od 25 000 Kč/měsíc do 35 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
Kontakt telefonicky. Náplň práce: - příprava surovin (čištění, krájení, porcování) - výdej pokrmů - příprava studených pokrmů - dodržování hygienických pravidel a norem - práce na směny (krátký/dlouhý týden).
Zdroj: Úřad práce





