HOTEL AMANDE
Kontakty
- 774 662 607 - rezervace
- 602 501 044
- 724 257 040
- info@amandehotel.cz
Provozní doba
Restaurace | ||
Pondělí | 10:00-22:00 | |
Úterý | 10:00-22:00 | |
Středa | 10:00-22:00 | |
Čtvrtek | 10:00-22:00 | |
Pátek | 10:00-23:00 | |
Sobota | 10:00-23:00 | Svátek Den věrozvěstů Cyrila a Metoděje - provozní doba se může lišit |
Neděle | 10:00-22:00 | Svátek Den upálení mistra Jana Husa - provozní doba se může lišit |
Kontaktní osoby
- Veronika Skalická - sales managerka
- Ing. Barbora Ryzí - marketing managerka
Webové prezentace
Sociální sítě
Bankovní účty
35-9829800297/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 | ![]() |
19-2017350217/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013 | ![]() |
CZ1801000000434642360217 DPH účet, zveřejněn 14.05.2014 | ![]() |
Činnosti firmy
- hotel
- 57 klimatizovaných pokojů a apartmánů
- připojení k internetu WIFI
- monitorované parkoviště
- úschovna kol
- wellness hotelová restaurace
- snídaně
- polední menu
- restaurace
- polední menu
- e-shop
- přírodní vinná kosmetika
- winelády
Volná pracovní místa
POMOCNÝ KUCHAŘ/ POMOCNÁ KUCHAŘKA
Pracoviště a kontakty
Amande Hustopeče s.r.o.
Jan Kalousek, tel.:731 044 403e-mail: kuchyne@amandehotel.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Turnusové služby |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) |
Vhodnost pracovního místa: | Absolventy, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 1. 6. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 30 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
9.6.2025 - příprava snídaní, pomocné práce na teplé i studené kuchyni, příprava příloh, rautů a cateringu. Min. vyučen v oboru, nebo předešlá praxe na obdobné pozici, vhodné i pro absolventy, práce v turnusu dlouhý/ krátký týden. KONTAKT: Kalousek Jan, tel.: 731 044 403, e-mail: kuchyne@amandehotel.cz Místo výkonu práce: Hustopeče
Zdroj: Úřad práce