Hoi An PRO s.r.o

Jantarová 3344/4
Moravská Ostrava
Ostrava
702 00 Ostrava 2

Oficiální název: HOI AN PRO s.r.o.

IČ: 21629625
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: ym8ka2t

Kontakty

Provozní doba

Pondělízavřeno
Úterý10:00-21:00
Středa10:00-21:00
Čtvrtek10:00-21:00
Pátek10:00-21:00
Sobota10:00-21:00Brzy otevírá
Neděle10:00-21:00

Sociální sítě

Činnosti firmy

Volná pracovní místa

Pomocný kuchař/kuchařka
Pracoviště a kontakty

HOI AN PRO s.r.o.;

Bc. Natálie Woznicová
e-mail: nataliewoznicova@outlook.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Jednosměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 3. 1. 2025
Mzdové rozpětí:od 20 800 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt e-mailem.

Pomocný kuchař/kuchařka (2 místa)
Pracoviště a kontakty

HOI AN PRO s.r.o.;

Anh Quan La, tel.:607 866 866
e-mail: studentjobsvnm@gmail.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Turnusové služby
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Bez vzdělání
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 20. 5. 2025
Mzdové rozpětí:od 21 500 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

51203 Pomocní kuchaři ZamK Kontakt e-mailem, osobně na adrese pracoviště od 9 do 14 hod. Pracovní doba: 9-20 hod. Po-Ne (krátký/dlouhý týden).

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

Hoi An PRO s.r.o


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.