GASTRO-PROJEKCE-SERVIS-HRŮZA PETR
Kontakty
- 519 512 714
 - info@chevron-gastro.cz
 
Provozní doba
| Pondělí | dle domluvy | 
| Úterý | dle domluvy | 
| Středa | dle domluvy | 
| Čtvrtek | dle domluvy | 
| Pátek | dle domluvy | 
| Sobota | zavřeno | 
| Neděle | zavřeno | 
Kontaktní osoby
- Petr Hrůza - majitel
 - Anna Krůzová - ekonomka
 
Webové prezentace
Bankovní účty
538748651/0100 DPH účet, zveřejněn 01.04.2013  |  
                         | 
Činnosti firmy
- projekce a výroba 
 - konvektomaty, pánve, kotle, fritézy, myčky skla a nádobí (průběžné, tunelové)
 - škrabky brambor a zeleniny
 - nářezové stroje
 - krouhače zeleniny
 - vodní lázně
 - chladničky, mrazničky
 - výrobníky ledu
 - nerezové zařízení (stoly, regály, skříňky, váhy)
 - gastrozařízení pro jídelny, závodní, školní kuchyně, restaurace, hotely, bary, rychlá občerstvení, vinárny, cukrárny, pivnice, pizzerie
 
- dodávka, montáž a servis 
 - konvektomaty, pánve, kotle, fritézy, myčky skla a nádobí (průběžné, tunelové)
 - škrabky brambor a zeleniny
 - nářezové stroje
 - krouhače zeleniny
 - vodní lázně
 - chladničky, mrazničky
 - výrobníky ledu
 - nerezové zařízení (stoly, regály, skříňky, váhy)
 - gastrozařízení pro jídelny, závodní, školní kuchyně, restaurace, hotely, bary, rychlá občerstvení, vinárny, cukrárny, pivnice, pizzerie
 
Volná pracovní místa
OBCHODNÍ ZÁSTUPCE/ ZÁSTUPKYNĚ (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Petr Hrůza
Ing. Blanka Dostálová, tel.:774 199 900e-mail: blanka.dostalova@chevron-gastro.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
| Směnnost: | Jednosměnný provoz | 
| Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek | 
| Minimální stupeň vzdělání: | Střední odborné (vyučen) | 
| Vhodnost pracovního místa: | Zdravé osoby | 
| Pracovní poměr: | od 18. 7. 2025 | 
| Mzdové rozpětí: | od 35 000 Kč/měsíc do 45 000 Kč/měsíc | 
Poznámka k volnému místu
15.7.2025 - práce obchodního zástupce v JMK zavedené firmy s velkokuchyňským zařízením (kuchyně škol, restaurací, hotelů apod.), ŘP sk. B podmínkou. KONTAKT: Dostálová Blanka Ing., tel.: 774 199 900, e-mail: blanka.dostalova@chevron-gastro.cz PO ZASLÁNÍ ŽIVOTOPISU BUDOU ZÁJEMCI POZVÁNÍ K POHOVORU
Zdroj: Úřad práce
Nabídka pro školy
- Školní stravování/Vybavení kuchyní a jídelen
 - konvektomaty, pánve, kotle, fritézy, myčky skla a nádobí (průběžné, tunelové)
 - škrabky brambor a zeleniny
 - nářezové stroje
 - krouhače zeleniny
 - vodní lázně
 - chladničky, mrazničky 
 - výrobníky ledu
 - nerezové zařízení (stoly, regály, skříňky, váhy)
 - gastrozařízení pro jídelny, závodní, školní kuchyně, restaurace, hotely, bary, rychlá občerstvení, vinárny, cukrárny, pivnice, pizzerie
 
výroba, projekce, dodávka, montáž a servis
Realizované projekty podpořené z fondů EU
Ekonomická nerezová výroba
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 09.05.2013Projekt nedokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 09.05.2013Projekt nedokončen
Pořízení technologického vybavení k výrobě
nerezového gastro zařízení
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 02.03.2010Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 02.03.2010Projekt dokončen
Tvorba nových výrobních, skladovacích a
administrativních prostor firmy Petr Hrůza
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.05.2009Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 27.05.2009Projekt dokončen
Rozšíření informačního systému a implementace
nových softwarových produktů pro zvýšení
vnitřní efektivity řízení firmy Chevron
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 08.12.2008Projekt dokončen
OP Podnikání a inovace (ERDF)
Datum alokace: 08.12.2008Projekt dokončen
Zdroj: Strukturální fondy EU



                        
                              

