GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Konská 199
739 61 Třinec 1

Oficiální název: GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

IČ: 17711118
DIČ: CZ17711118
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 3r3au5h

Kontakty

Provozní doba

Pondělí07:00-12:00
Úterý07:00-12:00
Středa07:00-12:00
Čtvrtek07:00-12:00
Pátek07:00-12:00
Sobotazavřeno
Nedělezavřeno

Webové prezentace

Bankovní účty

317251123/0300
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ4403000000001017665193
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ3303000000001017665003
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300
CZ1803000000001017665273
DPH účet, zveřejněn 17.07.2024
0300

Pobočky

GASTRO-MENU EXPRESS a.s. - U hřiště 654/21a, Starý Lískovec, Brno
GASTRO - MENU EXPRESS a.s. - Pinkavova 731/21, Kunčice, Ostrava

Činnosti firmy

    výroba
  • lahůdkářské výrobky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)
    distribuce
  • lahůdky (pomazánky, saláty, aspiky, sendviče, ...)

Volná pracovní místa

PRACOVNÍK/PRACOVNICE V POTRAVINÁŘSTVÍ - OBSLUHA PLNÍCÍ LINKY (4 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 26 000 Kč/měsíc do 28 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Obsluha plnící linky - zajištění plynulého chodu výroby - Doplňování produktů (salátu, pomazánek), kelímků, víček do plnící linky - Vedení evidence výrobků (zapisovaní šarží, práce s el. čtečkou) - Vedení ostatních pracovníků na lince, kteří odebírají a kontrolují hotové výrobky - Komunikace se skladníky (zajištění obalů, etiket), s manipulanty (odvoz hotových výrobků). Požadavky: - Základní znalost práce na PC, uvítáme zkušenosti s elektronickou čtečkou - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - 25 dní dovolené - Osobní o hodnocení po zaučení - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

PRACOVNÍK/PRACOVNICE LAHŮDKÁŘSKÉ VÝROBY - SALATÁŘ/SALATÁŘKA (4 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 28 500 Kč/měsíc do 30 500 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Odvažování surovin dle jednotlivých receptur výrobků - Obsluha míchacího stroje a kutru - Vedení evidence výrobků - Dodržování výrobních postupů a hygieny práce. Požadavky: - Výuční list v oboru Kuchař/číšník nebo zkušenosti s potravinářským či gastronomickým provozem - Pečlivost a důslednost při evidenci, organizační schopnosti - Zdravotní předpodklady pro výkon dané činnosti (dobrá fyzická kondice) - Ochota pracovat v klimatizovaném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

Pracovník/pracovnice lahůdkářské výroby - manipulant/manipulantka (2 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Požadovaná dovednost:
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 25 000 Kč/měsíc do 27 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 Náplň práce: - Zásobování plnící linky obaly - Odvoz hotových výrobků do skladu - Práce s elektronickou čtečkou - načítání výrobků - Manipulace s ručně i elektricky vedenými vozíky - Komunikace s pracovníky výroby i expedice - Obsluha fóliovacího balícího stroje. Požadavky: - SŠ s vyučením - Zkušenosti s elektronickou čtečkou - Uživatelskou znalost práce na PC - Samostatnost, schopnost organizace svěřené práce - Zkušenosti s prací ve skladu výhodou - Nevadí vám pracovat v klimatizovaném prostředí cca kolem 8 - 12°C. Nabízíme: - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

Pracovník/pracovnice evidence a přípravy surovin v potravinářské výrobě (3 místa)
Pracoviště a kontakty

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.

Lucie Paulusová, tel.:558 329 268
e-mail: personalista@gastromenu.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Nepřetržitý provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Nižší střední odborné
Vhodnost pracovního místa:Absolventy, OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 4. 11. 2025
Mzdové rozpětí:od 24 000 Kč/měsíc do 26 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

TŘ z:4/11/2025 (vhodné i pro OZP) Náplň práce: - Vést evidenci surovin, které se chystají pro výrobu - zapisování šarží, práce s elektronickou čtečkou. - Navažování surovin dle receptů (manipulace s břemeny do 15kg) - Příprava surovin pro výrobu (vybalování surovin, cezení zeleniny z nálevů, obsluha krájecích strojů). Požadavky: - Zdravotní předpoklady pro výkon dané činnosti - Zkušenosti s elektronickou čtečkou uvítáme (pokud nemáte, naučíme) - Pečlivost a důslednost při evidenci, logické myšlení - Ochota pracovat v chladném prostředí cca 12°C - 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) - Osobní ohodnocení po zaučení - 25 dní dovolené - Příplatky za odpolední směny 10% - Stravenky - Slevy na firemní produkty - Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) - Ovoce. Kontakt emailem.

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Výměna chladícího zařízení GASTRO - MENU EXPRESS a.s. - Brno
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 21.04.2020Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

GASTRO - MENU EXPRESS a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.