1

ENPEKA Žďár nad Sázavou

Oficiální název: ENPEKA a.s.

IČ: 44963378
DIČ: CZ44963378
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: 6nhdw5w
odeslat poptávku

Otevírací doba

PO 06:00-17:00 hod.
ÚT 06:00-17:00 hod.   Otevřeno
ST 06:00-17:00 hod.
ČT 06:00-17:00 hod.
PÁ 06:00-17:00 hod.
SO 06:30-12:00 hod.

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

1622604399/0800
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0800
230079068/0300
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0300
107-7436030237/0100
DPH účet, zveřejněn 17.05.2014
0100

Související firmy

Centrála
ENPEKA Žďár nad Sázavou - Jihlavská 1143/29, Žďár nad Sázavou 1, Žďár nad Sázavou
Nejbližší prodejny
Žďár nad Sázavou - Strojírenská 371/2, Žďár nad Sázavou 1, Žďár nad Sázavou686 m
Žďár nad Sázavou - Brodská 1828/17, Žďár nad Sázavou 3, Žďár nad Sázavou705 m
Žďár nad Sázavou - Chelčického 2376/7, Žďár nad Sázavou 6, Žďár nad Sázavou931 m

Činnosti firmy

    prodej
  • chléb
  • bežné a jemné pečivo (dalamánky, rohlíky, veky, loupáky, koláče, buchty, bagety, sladké rohlíky, koblihy, ...)
  • knedlíky
  • strouhanky
    prodej
  • cukrářské výrobky
  • dorty

Volná pracovní místa

*Expedientka/expedient do pekárny
Pracoviště a kontakty

ENPEKA a.s.

Alena Doležalová, tel.:566 698 204, 566 698 226
e-mail: prace@enpeka.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Třísměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 10. 2024
Mzdové rozpětí:od 26 500 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Náplní práce je třídění hotových výrobků dle objednávek na jednotlivé prodejny. Praxe v oboru výhodou. Práce převážně v noci. zvýhodněný zaměstnanecký telefonní tarif, zvýhodněná cena na tankování PHM, možnost závodního stravování; První kontakt: - telefonicky - od 6 do 14 hod. - e-mailem;

*zaměstnanec do pekárny - mísič/mísička
Pracoviště a kontakty

ENPEKA a.s.

Alena Doležalová, tel.:566 698 204, 566 698 226
e-mail: prace@enpeka.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Třísměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Nižší střední odborné
Požadované vzdělání:
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 10. 2024
Mzdové rozpětí:od 28 500 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Praxe v potravinářském oboru výhodou, práce v noci. Nejlépe vyučení v oboru pekař či kuchař. Náplní práce je příprava těst. zvýhodněný zaměstnanecký telefonní tarif, zvýhodněná cena na tankování PHM, možnost závodního stravování První kontakt telefonicky v pracovní dny od 6.00 hod. do 14.00 hod. nebo e-mailem;

*Zaměstnanec do pekárny (m/ž)
Pracoviště a kontakty

ENPEKA a.s.

Alena Doležalová, tel.:566 698 204, 566 698 226
e-mail: prace@enpeka.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Třísměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Nižší střední odborné
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 1. 10. 2024
Mzdové rozpětí:od 22 000 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

Praxe v potravinářském oboru výhodou, práce v ranní a odpolední směně. zvýhodněný zaměstnanecký telefonní tarif, zvýhodněná cena na tankování PHM, možnost závodního stravování První kontakt: - telefonicky - v pracovní dny od 6.00 hod. do 14.00 hod. - e-mailem;

Zdroj: Úřad práce

Realizované projekty podpořené z fondů EU

Energetické úspory v pekárně ENPEKA
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 26.02.2018Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

ENPEKA Žďár nad Sázavou


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.