DATWYLER SEALING TECHNOLOGIES CZ s.r.o.

Polní 224
Chudonice
Nový Bydžov
504 01 Nový Bydžov

Oficiální název: Datwyler Sealing Technologies CZ s.r.o.

IČ: 25935429
DIČ: CZ25935429
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: 556x7h6

Provozní doba

Pondělí06:00-14:30Otevřeno
Úterý06:00-14:30
Středa06:00-14:30
Čtvrtek06:00-14:30
Pátek06:00-14:30
Sobotazavřeno
Nedělezavřeno

Webové prezentace

Sociální sítě

Bankovní účty

259925467/0300
DPH účet, zveřejněn 20.01.2015
0300
DE45690700320041238700
DPH účet, zveřejněn 03.06.2015

Činnosti firmy

    výroba
  • gumárenské díly
  • technická pryž
    výroba
  • gumové a pryžové díly pro automobilový průmysl
    výroba
  • gumové a pryžové díly pro elektrotechnický průmysl

Volná pracovní místa

OBSLUHA STROJŮ NA VÝROBU A ZPRACOVÁNÍ PRYŽE (20 míst)
Pracoviště a kontakty

Datwyler Sealing Technologies CZ s.r.o.

Luboš Říha, tel.:776 063 283
e-mail: lubos.riha@datwyler.com
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost:Třísměnný provoz
Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr - plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání:Základní + praktická škola
Vhodnost pracovního místa:Zdravé osoby
Pracovní poměr:od 10. 2. 2025
Mzdové rozpětí:od 32 300 Kč/měsíc do 35 800 Kč/měsíc
Poznámka k volnému místu

NÁPLŇ PRÁCE: - obsluha gumárenských lisů - vizuální kontrola výrobků POŽADUJEME: - nutná manuální zručnost - dobrý zdravotní stav - pečlivost, spolehlivost, přesnost

Zdroj: Úřad práce

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

DATWYLER SEALING TECHNOLOGIES CZ s.r.o.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.