BISKUPKÝ PIVOVAR U SV. ŠTĚPÁNA
Oficiální název: Restaurace U sv. Štěpána s.r.o.
IČ: 21532044
DIČ: CZ21532044
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: p77gnw4
DIČ: CZ21532044
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Datová schránka: p77gnw4
Kontakty
- 703 379 302
- rezervace@biskupskypivovar.cz
Provozní doba
Pondělí | 11:00-22:00 | |
Úterý | 11:00-22:00 | |
Středa | 11:00-22:00 | |
Čtvrtek | 11:00-22:00 | |
Pátek | 11:00-23:00 | Otevřeno |
Sobota | 11:00-23:00 | |
Neděle | 11:00-22:00 |
Webové prezentace
Bankovní účty
6642181349/0800 DPH účet, zveřejněn 21.09.2024 | ![]() |
Činnosti firmy
- restaurace
- polední menu
- nabízí
- ubytování
- minipivovar
- piva ŠTĚPÁN, DĚKAN, VIKÁŘ
Volná pracovní místa
Číšníci a servírky (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Restaurace U sv. Štěpána s.r.o.
Richard Kirbs, tel.:731402556e-mail: kirbs@biskupskypivovar.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 16. 6. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 23 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
příprava pracoviště, obsluha hostů, přijímání objednávek, servis jídel a nápojů, práce s pokladním systémem. Komunikce s kuchyní, udržování čistoty a pořádku. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky v pracovní dny 8-14h.
Kuchaři (kromě šéfkuchařů) (2 místa)
Pracoviště a kontakty
Restaurace U sv. Štěpána s.r.o.
Richard Kirbs, tel.:731402556e-mail: kirbs@biskupskypivovar.cz
poptat práci
Vlastnosti volného místa
Směnnost: | Jednosměnný provoz |
Pracovněprávní vztah: | Pracovní poměr - plný úvazek |
Minimální stupeň vzdělání: | Základní + praktická škola |
Vhodnost pracovního místa: | OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, Zdravé osoby |
Pracovní poměr: | od 16. 6. 2025 |
Mzdové rozpětí: | od 40 000 Kč/měsíc |
Poznámka k volnému místu
příprava jídel, evidence skladových zásob, objednávky surovin, příprava receptur. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky v pracovní dny 8-14h.
Zdroj: Úřad práce