ABEX Substráty a.s.

Žabeň 203
739 25 Sviadnov

Oficiální název: ABEX Substráty a.s.

IČ: 25273221
DIČ: CZ25273221
Právní forma: Akciová společnost
Datová schránka: y6cvv66

Kontakty

Provozní doba

březen-červen, září
Pondělí06:00-16:00
Úterý06:00-16:00
Středa06:00-16:00
Čtvrtek06:00-16:00
Pátek06:00-16:00
Sobota07:00-12:00
Nedělezavřeno
Pondělí06:00-14:30
Úterý06:00-14:30
Středa06:00-14:30
Čtvrtek06:00-14:30
Pátek06:00-14:30
Sobota07:00-12:00
Nedělezavřeno

Kontaktní osoby

  • Ivan Haška - statutární ředitel
  • Motyčková

Webové prezentace

Bankovní účty

373746323/0300
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0300
43-4268270237/0100
DPH účet, zveřejněn 01.04.2013
0100
CZ8703001712800373746323
DPH účet, zveřejněn 28.09.2013
0300

Činnosti firmy

    výroba
  • volně ložené rašelinové substráty
    prodej
  • volně ložené rašelinové substráty
    e-shop
  • substráty
  • hnojiva
  • mulčovací kůry, ...

Realizované projekty podpořené z fondů EU

ABEX Substráty a.s. pořízení technologie pro snížení prašnosti
OP Životní prostředí (EFRR)
Datum alokace: 31.07.2023Projekt finančně ukončen ze strany MF-PCO
Úspory energií a změna systému vytápění
OP Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (EFRR)
Datum alokace: 12.07.2016Projekt finálně uzavřen
Realizace vzdělávacích kurzů pro zaměstnance společnosti Abex Substráty, a.s.
OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF)
Datum alokace: 31.08.2009Projekt dokončen

Zdroj: Strukturální fondy EU

Odeslat poptávku nebo dotaz firmě

ABEX Substráty a.s.


Zadejte poptávku nebo dotaz:

Formulář je určen výhradně k zasílání poptávek nebo dotazů souvisejících s činností vybrané firmy.
Zprávy jsou redigovány našimi operátorkami. Po jejich schválení jsou odeslány adresátovi.

Kontrolní otázka, jako ochrana proti automatickému spamu:

      doplňte číslo, např.: 12

Kliknutím na tlačítko odeslat potvrzujete, že jste se seznámili se zpracováním osobních údajů

Mapa ČR
Mapa kraje

Logo

Soubory cookies umožňují správné a úplné používání webových stránek

Další informace zobrazíte kliknutím na Informace o cookies.